Heddadagene 2022

Teaterfestival i Oslo 10. - 19.juni

Heddadagene er hele Norges teaterfestival, og samler et bredt spekter av scenekunst fra hele landet til ti dager med forestillinger, arrangementer og fagprogram i Oslo.

Heddadagene er hele Norges teaterfestival, og samler et bredt spekter av scenekunst fra hele landet til ti dager med forestillinger, arrangementer og fagprogram i Oslo.

Festivalen lages av hele 34 teatre og scenekunstinstitusjoner, fra Kristiansand i sør til Kautokeino i nord og fra Hamar i øst til Haugesund i vest. Hvert teater velger ut forestillinger fra eget repertoar til det som blir et festivalprogram med over 150 arrangementer.

Heddadagene leder opp til utdelingen av Heddaprisen, norsk teaters gjeveste pris. Prisen deles ut på festivalukens siste dag 19. juni.

Hva spilles på Riksteatret?

På Riksteatrets scene i Nydalen, spilles to forestillinger:

 

Teaterkonsert Sundfør

Produsert av Riksteatret i samarbeid med Haugesund Teater

Opplev Susanne Sundførs musikalske univers i en scenisk teaterfortelling tettpakket med musikk og magi, der vi tar i bruk alle teatrets virkemidler.

Spilles 13. og 14. juni 2022.

Les mer om «Teaterkonsert Sundfør»

 

Bartleby

Produsert av Trøndelag teater

Opplev kultklassikeren «Bartleby» av Herman Melville. Møt den lavmælte kontoristen Bartleby som foretrekker å la være å utføre arbeidsoppgaver han er satt til. Spørsmålet er bare hvorfor?

Spilles 17. og 18. juni 2022.

Les mer om «Bartleby»

Øvrig program

Vil du vite mer om hele programmet på Heddagene? Se heddadagene.no

PS. Heddadagene selger også et Festivalpass. Festivalpasset gir deg muligheten til å se så mange forestillinger du ønsker for 1795 kroner. Les mer om Festivalpasset