Riksteatrets arrangørheder 2015

Hver høst deler Riksteatret ut tre priser for å hedre våre arrangører - i kategoriene Årets arrangør, Årets kreative og Årets ildsjel. Hvem stakk av med prisene i år?

Hver høst deler Riksteatret ut tre priser for å hedre våre arrangører - i kategoriene Årets arrangør, Årets kreative og Årets ildsjel. Hvem stakk av med prisene i år?

25. og 26. november samlet Riksteatret alle sine arrangører hos sin hovedsamarbeidspartner DNB i Bjørvika. To dager med dypdykk i vårens repertoar, faglige innspill og dialog. Og selvfølgelig prisutdeling.

Tre priser ble delt ut i kategoriene Årets arrangør, Årets kreative og Årets Ildsjel. 


Kriteriet for å bli kåret til Årets arrangør er at vi på alle måter opplever kulturhuset som en profesjonell samarbeidspartner - i alt fra den daglige kommunikasjonen til vårt fysiske møte med huset på turné. I år var det en arrangør i sør som utmerket seg:

Årets arrangør

Årets arrangør er et profesjonelt kulturhus med en velfungerende og engasjert stab. Alltid klar for utfordringer og ekstraarbeidet det medfører. Alle er serviceinnstilte og kulturhuset er en svært god samarbeidspartner for Riksteatret.

 Kulturhuset leverer alltid og har over lang tid hatt gode publikumstall. 

 Prisen i år går til ARENDAL KULTURHUS.

Kriteriet for å kåret til Årets kreative er at arrangøren har gjennomført et spesielt godt tiltak for å øke publikumsoppslutningen til Riksteatrets forestillinger:

Årets kreative

Årets kreative er kjent for et stort engasjement, evnen til å få med seg lokalmiljøet og gode ideer. Når alt er gjort så gjør denne målrettede arrangøren enda mer.

Prisen i år går til EGERSUND KULTURHUS og KINO, for et kreativt opplegg i forbindelse med turnépremieren på Pinocchio.

Kriteriet for å blir kåret til Årets idsjel er at personen utviser et spesielt godt og inspirerende engasjement for Riksteatret og kultur. 

Årets ildsjel

Årets ildsjel har vært Riksteatrets kontakt og forlengede arm på dette spillestedet i flere tiår.

 Hans brennende engasjement for Riksteatret og for teater og kultur lokalt, gjør at vi virkelig føler oss velkommen hver gang vi besøker denne kommunen.

Prisen i år går til RUNE DILLAN, VERDAL.

Stor gratulasjon til alle vinnerne!