Gi lyd fra deg!

Vil du bli en del av Folkestyre 2014? Nå har du muligheten til å bidra med lyddesignet til teaterstykket!

Vil du bli en del av Folkestyre 2014? Nå har du muligheten til å bidra med lyddesignet til teaterstykket!

Jeg heter Johann Prell og er komponist og lyddesigner for FOLKESTYRE 2014 - en forestilling basert på intervjuer med nordmenn om samfunnsengasjement, demokrati og påvirkningskraft

Frem til februar 2014 vil jeg skape musikken og lyddesignet til forestillingen og vil gjerne invitere deg til å bidra!

Er du samfunnsengasjert? Eller mener du det ikke nytter? Gi lyd fra deg! 

Lyd kan være:

  • ditt bidrag til min musikk
  • din egen musikk
  • noe du vil si
  • …eller hvilken lyd som helst.

Det er enkelt og gøy å bidra!

Spill inn deg selv, med din telefon eller det som passer deg og legg opp ditt bidrag som svar på vår invitasjonsvideo på vår YouTube-kanal:

Du kan legge opp video med lyd eller kun lyd. Du kan bruke “backing tracks” som du kan laste ned på Folkestyre 2014s side på Soundcloud.

Du kan legge til sang, rap eller spille det instrumentet du vil. I etterkant klipper jeg sammen ditt bidrag med andre bidrag - og min egen musikk.

Du kan si, synge eller spille noe helt fritt, eller bare spille inn en lyd som du liker (et klapp, en tone, en lydeffekt etc).

HUSK! Du må markere ditt bidrag med “Creative commons license” på Youtube for at jeg skal kunne bruke det i forestillingen. Tutorial-videoen under viser deg hvordan det funker.

Jeg kommer til å inkludere så mange bidrag som mulig i forestillingens musikk og lyd.

Forestillingen har premiere 27. februar 2014, og frem til da kan du bidra med lyd og musikk! Gi lyd fra deg!

P.S. 1: Mine backing tracks kan du bruke til hva du vil, for eksempel i din egen musikk. Du trenger ikke å spørre eller betale meg. Men jeg vil gjerne høre resultatet! 

P.S. 2: Det er viktig at ditt bidrag ikke inneholder materiale, eller nye versjoner av materiale, som du ikke har opphavsretten til. Det vil si coverversjoner av eksisterende sanger, opptak av andre enn deg/dere selv, eller rettighetsbelagt materiale av noe slag.

Spørsmål? Send meg en epost på folkestyre2014@riksteatret.no