Skoleaktiviteter

Ta med din klasse på én av våre teaterforestillinger!

Vi tilbyr spesialpris til skoleklasser, fribilletter via vårt billettfond, utarbeidet formidlingsopplegg, pedagogisk materiell og introduksjoner til utvalgte forestillinger. Med andre ord, alt du trenger for å formidle en god historie og opplevelse inn i ditt klasserom.

Ønsker du å kjøpe billetter til din klasse? Ta kontakt med ditt lokale kulturhus. Skoleklasseprisen er 110,- + avgift per elev - inkludert lærere som følger med klassen. Vær oppmerksom på at det er begrenset med billetter. Ønsker dere å søke via Riksteatrets billettfond? Se søknadsfrist under.

Til høsten blir det mulig å søke om fribilletter via Riksteatrets billettfond på tre av våre forestillinger. I tillegg har vi en digital visning med pedagogisk materiell tilgjengelig.

Riksteatrets billettfond

Søk om billetter til Riksteatrets forestillinger.

Søk om billetter..

Sammen til høsten

Riksteatret kommer til ditt kulturhus - og vi gleder oss til å spille teater på den aller beste måten. Det blir begrenset kapasitet og ikke like fulle saler, men det vil være trygt å gå på teater.

-Å vise teater nå gir økt mening. Folk vil ha levende kunst og vi skal gjøre det mulig uansett hvor i landet du bor, sier Riksteatrets nye teatersjef Arne Nøst.

Vi kommer, og det er det viktigste – som hele landets teater.

Til høsten blir det mulig å søke om fribilletter via Riksteatrets billettfond på to av våre forestillinger. I tillegg har vi en digital visning med pedagogisk materiell tilgjengelig.

Peer Gynt

Last ned pedagogisk materiell for Peer Gynt med oppgaver som er spesielt egnet i fagene norsk, psykologi og teaterfag i videregående opplæring.

Last ned pedagogisk materiell (pdf)..

Ved spørsmål eller bestillinger kontakt oss gjerne

Julie Vold Bjørkamo

Salgs- og markedsansvarlig (engasjement)

jv@riksteatret.no
45632264