Billettfond

Visste du at du kan søke om fribilletter til din klasse?

Gjennom vårt samarbeid med Statnett – fremtiden er elektrisk, DNB og midler fra Sparebankstiftelsen DNB kan vi tilby ungdomsskole og videregående trinn muligheten for å søke om fribilletter til utvalgte forestillinger.

Peer Gynt av Henrik Ibsen

Riksteatret samler noen av landets beste skuespillere i en helt ny versjon av Peer Gynt. Bli med i et spennende møte med Ibsens klassiker – en forestilling for alle, enten du er Ibsen-kjenner eller møter Peer for første gang!

Les mer om Peer Gynt

Pust av Duncan Macmillan

I en serie lynraske scener fortelles en moderne kjærlighetshistorie. Det handler om de små og store valgene vi gjør i livene våre. Replikkene går som ping-pong. Det er som å tyvlytte til en privat samtale. Lett å kjenne seg igjen i, morsomt og gripende.

Les mer om Pust

Blokk til blokk

Don Martin, Castro og Fela har lenge vært markante stemmer innen norsk rap. Alle har på ulikt vis gjort rap til et levebrød, og hiphop har vært et fast holdepunkt gjennom livet, både musikalsk og sosialt. I forestillingen Blokk til blokk forteller de sine historier og tar publikum med inn i blokka, bak musikken og tekstene sine.

Les mer om Blokk til blokk

Hvordan søker du om billetter til høsten 2020?

Riksteatrets billettfond

Søk om billetter til Riksteatrets forestillinger.

Søk om billetter..

Fribilletter til skoleklasser hadde ikke vært mulig uten våre støttespillere:

DNB - ser det som en viktig oppgave å støtte norsk kulturliv, idrett og utvalgte organisasjoner. DNB og Riksteatret er begge en lokal og nasjonal aktør og gjennom samarbeidet støtter vi en viktig kulturinstitusjon som bidrar til kulturopplevelser av høy kvalitet til folk i distriktene. Vi har sammen etablert et billettfond og deler ut 7.500 billetter i året til ungdom i videregående skole for å øke teaterinteressen.

www.dnb.no

 

STATNETT - er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Statnetts oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap, legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Sammen har vi etablert muligheten for at ungdomsskoleklasser kan søke om fribilletter til Riksteatrets forestillinger.

www.statnett.no

 

Sparebankstiftelsen DNB - støtter prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og gir et positivt bidrag til barn og unge. Sparebankstiftelsen DNB driver med filantropi - ikke sponsing. Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet av Gjensidige NOR Sparebank i 2002, og har siden starten bidratt med over 6 milliarder kroner til allmennyttige formål.

Fra våren 2021 til høsten 2022 støtter Sparebankstiftelsen DNB Riksteatret med midler øremerket et billettfond for skoleelever.

www.sparebankstiftelsen.no

Ved spørsmål eller bestillinger kontakt oss gjerne

Julie Vold Bjørkamo

Salgs- og markedsansvarlig (engasjement)

jv@riksteatret.no
45632264