Uår av Terje Vigen

Av Lisa Lie.

- Do you like theatre, pop culture, TV, contemporary art or extreme sports? Then this is the space you want to be in! (Lisa Lie)

Den prisbelønte regissøren og forfatteren Lisa Lie er kjent for å skape selvstendige universer, med helt egne spilleregler. Referansene til det virkelige liv, eventyr og den klassiske kulturarven sammenblandes med en ekspressiv form og en god dose humor. Lisa Lie har tidligere mottatt flere Hedda-priser for sine produksjoner.

I Uår av Terje Vigen konfronteres vi med håndteringen av sult, sykdom og naturkatastrofer – det vi trodde vi hadde på en armlengdes avstand. Når Lisa Lie benytter Terje Vigen som utgangspunkt for sin forestilling, kan man forvente et selvstendig kunstnerisk verk, der menneskets forfall og kamp for å overleve skildres i et grenseløst univers – på randen til den totale undergang. Hva skjer med oss da?

Forestillingen spilles på Riksteatret i Nydalen som en del av teaterfestivalen Heddadagene 2018. Gjestespillet er fra Trøndelag teater og Nordland teater.

 

KJØP BILLETT TIL: Uår av Terje Vigen

Teaterfestival i Oslo: Heddadagene 2018

Fra fredag 8. til søndag 17. juni kan du se mer enn 40 teaterforestillinger på åtte ulike teatre i Oslo.

Heddadagene er en teaterfestival som samler teaterforestillinger fra hele Norge til Oslo. Festivalen avsluttes med utdeling av Heddaprisen, som er teater-Norges svar på Tony Awards. Under Heddadagene kan du fråtse i høykvalitets teaterkunst, delta på publikumsarrangementer og nyte festivallivets gleder sammen med andre som er glad i teater.

Se hele programmet for Heddadagene 2018.

På Riksteatret i Nydalen kan du oppleve fire av de 40 teaterforestillingene som gjester festivalen.

Heddadagene er åpen for alle. Håper vi sees!

Medvirkende

På scenen

Kenneth Homstad

Skuespiller

Martin Lervik

Skuespiller

Lisa Lie

Skuespiller

Kunstnerisk team

Lisa Lie

Regissør

Maja Nilsen

Scenograf, Kostymedesigner

Steffen Telstad

Lysdesigner

Øyvind Mæland

Komponist

Elin Amundsen

Dramaturg