Sidespringerne

En virkelig fulltreffer

En umoralsk komedie av Jo Strømgren

Da Kilden Teater fikk lokket Jo Strømgren til Sørlandet, var det med tilbud om å skrive et stykke om akkurat dét han mente "prektige" Kristiansand trengte aller mest. Jo Strømgren svarte med å gi oss en komedie om utroskap!

Alle skuespillerne spiller ... seg selv! Det vil si: De spiller svært karikerte utgaver av seg selv – i situasjoner de aldri selv ville oppsøkt. Tror vi, i alle fall. I Jo Strømgrens verden deler Ina Maria, Lars Emil, Steffen og Johannes alle samme psykolog – og langt flere hemmeligheter enn de selv er klar over. Etterhvert som scenen snurrer, og lukkede dører åpnes og lukkes i vassekte fransk farsestil, blir det stadig mer krevende å være en god samlivsterapeut.

--

Pressen mener:

"En virkelig fulltreffer (...) Det morsomste på teater i Kilden siden starten"
Fædrelandsvennen (6)

--

Jo Strømgren står egenhendig for Norges største eksport av teater. Forestillingene hans spilles i over 50 land og mottar strålende kritikker verden over. Til daglig driver han sitt eget kompani, og er i tillegg huskoreograf ved Den Norske Opera og Ballett. 

Forestillingen spilles på Riksteatret i Nydalen som en del av teaterfestivalen Heddadagene 2018. Gjestespillet er fra Kilden teater.

 

Teaterfestival i Oslo: Heddadagene 2018

Fra fredag 8. til søndag 17. juni kan du se mer enn 40 teaterforestillinger på åtte ulike teatre i Oslo.

Heddadagene er en teaterfestival som samler teaterforestillinger fra hele Norge til Oslo. Festivalen avsluttes med utdeling av Heddaprisen, som er teater-Norges svar på Tony Awards. Under Heddadagene kan du fråtse i høykvalitets teaterkunst, delta på publikumsarrangementer og nyte festivallivets gleder sammen med andre som er glad i teater.

Se hele programmet for Heddadagene 2018.

På Riksteatret i Nydalen kan du oppleve fire av de 40 teaterforestillingene som gjester festivalen.

Heddadagene er åpen for alle. Håper vi sees!

Medvirkende

På scenen

Johannes Blåsternes

Skuespiller

Ina Maria Brekke

Skuespiller

Ingri Enger Damon

Skuespiller

Steffen Mulder

Skuespiller

Lars Emil Nielsen

Skuespiller

Kunstnerisk team

Jo Strømgren

Regissør, Scenograf, Manusforfatter

Stephen Rolfe

Lysdesigner

Bregje Van Balen

Kostymedesigner