Heddadagene: Det fineste i livet

Gjestespill fra Hålogaland teater

- Hvis du på slutten av et langt liv ser deg tilbake og aldri har følt deg deprimert… Så har du sannsynligvis ikke kjent godt nok etter.

Det fineste i livet er historien om en syv år gammel gutt som lager en liste over de fineste tingene i livet for å muntre opp den deprimerte moren sin. Etter hvert som han vokser opp blir listen lengre, men hjelper den moren, og ikke minst ham selv? 

Forestillingen prøver å si noe fornuftig om et alvorlig tema, men på en finurlig måte og med mye varme og humor. Internasjonalt har stykket høstet gode kritikker. The New York Times kaller den blant annet genial, fengslende, morsom og utrolig rørende, mens Chris Wiegand i The Guardian lister den som nummer én over beste forestillinger i Storbritannia i 2014. 

Det fineste i livet er en oppløftende forestilling om nedstemthet, og hvor langt vi vil gå for dem vi elsker. 

Isbjørner på TV, Pusur, vannpistol, Nordlyset – hva har du på din liste over det fineste i livet?

Det fineste i livet hadde norgespremiere på Festspillene i Nord-Norge 2016. Teateranmelderne var begeistret og trillet seks på terningen..

--

Det fineste i livet er et gjestespill på Riksteatrets scene i forbindelse med teaterfestivalen Heddadagene. Festivalen foregår på Oslo-teatrene i perioden 5. - 14. juni 2020. Se hele festivalprogrammet på www.heddadagene.no

Av Duncan Macmillan. Oversatt av Tonje Fiskaa.

Forestillingslengde: 1 time 10 minutter (ingen pause).

Produsert av Hålogaland teater

KJØP BILLETT TIL: Heddadagene: Det fineste i livet

Medvirkende

På scenen

Ketil Høegh

Skuespiller

Kunstnerisk team

Ketil Høegh

Regissør

Morten Kjerstad

Regikonsulent