Festen

Et gjestespill fra ODE Ung

Iben inviterer til hjemme-alene-fest. Uinviterte gjester dukker opp. Det som skulle bli tidenes fest blir noe helt annet...

Ungdommenes fineste og mørkeste øyeblikk på FESTEN blir satt ord på uten at et eneste ord blir sagt. FESTEN er aktuell for ALLE. Det er absolutt ingen som ikke har referanser til de historiene som utspiller seg scenisk. 
 
Over 5000 publikummere har sett forestillingen nasjonalt og internasjonalt. Forestillingen har fått fantastiske tilbakemeldinger og anmeldelser.

ODE Ung sine fire dedikerte unge dansekunstnere er i interaksjon med tilsammen ca 50 ungdommer fra Edvard Munch og Blindern videregående i forestillingsperioden i Nydalen. Gjennom sitt arbeid reflekterer danserne og ungdommene om dagens gleder og utfordringer som ungdommen står overfor i deres festkultur.

«Forestillingen er ordløs og sterk, og blir en døråpner for tanker og følelser.... og vi sitter igjen med sterke inntrykk» 
Arrangør, Kristiansand 

«Med enkle virkemidler og utspekulert koreografi, gjorde én forestilling mer enn mange års forebyggende arbeid i skole eller samfunnet» 
Arrangør, Kristiansand 

«FESTEN» var i likhet med en vanlig fest dominert av gruppejubel, høy musikk og dans, men etterlot seg et sterkt inntrykk hos sitt unge publikum.»
- Fædrelandsvennen

«Det var en utrolig sterk forestilling elevene fikk se. Allerede før tilskuerne kommer inn i Kultursalen, er forestillingen i gang.» 
- Enebakk Avis

«Skulle virkelig ikke ønske dette eventyret var ferdig ennå! Jeg kunne lett ha vært med på 100 forestillinger til om jeg hadde fått mulighet til det!!!»
Karoline, medvirkende ungdom Kristiansand

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause).

Produsert av ODE Ung.

Sort_Logo_Liggende_ODE_Ung_120.png

Våre samarbeidspartnere

logo-oslo-kommune 100.jpg

 

logo ablegøy 100.jpg

 

logo-sex-og-samfunn 100.jpg

 

logo-flb_100.png

 

ffuk-logo-100.jpg

 

sbs-logo-positive-100px.jpg

 

logo-dixi-100.jpg

KJØP BILLETT TIL: Festen

På scenen

 • Egil Mikael Alnæs

  Danser

 • Alma Apenteng

  Danser

 • Gard Lervang

  Danser

 • Ella Skorgan

  Danser

Kunstnerisk team

 • Christer Tornell

  Koreograf og sceneinstruktør

 • Nina Lill Svendsen

  Koreograf og sceneinstruktør

 • Petter Wiik

  Lyddesigner

 • Daniel Kolstad Gimle

  Lysdesigner

 • Anne Marthe Melberg

  Produsent