Maj Britt Andersen har gledet nærmere 100. 000 barn over hele landet som verdens koseligste Pulverheks. Nå samler hun vennene fra Pulverskogen til en helt ny forestilling basert på de tre siste bøkene i den populære barnebokserien. Pulverheksa og vennene hennes skal på turné med Riksteatret til 70 steder landet rundt.

Alle gleder seg til det store ballet hos Drømmeprinsen. Men ... alt er ikke som det pleier å være i Pulverskogen. Tyven er blitt sint på Politimannen og vil ikke være tyv lenger. Og Politimannen er sur på Tyven fordi han blir arbeidsledig når ikke Tyven vil være tyv. Ingen av dem vil komme på ball hvis den andre kommer. Og Krokodillen gruer seg til vinteren, så han lurer på om han skal flytte til Afrika.

Alt dette gjør Drømmeprinsen så trist at han ikke vil være drømmeprins mer. Dessuten er det en diger, skummel skikkelse som beveger seg mellom trærne og setter store fotspor overalt, og gjør alle redde. Hva er det som skjer i Pulverskogen? Blir det ikke fest? Alt var jo så bra i verdens fineste Pulverskog. Kanskje Pulverheksa kan hjelpe?

Riksteatret ønsker små og store barn som skal på teater for aller første gang velkommen til en ny teaterforestilling. Pulverheksa og vennene hennes passer for barn fra tre år. Alle som vil, kan kle seg ut som Pulverheksa eller noen av gjestene i det store ballet hos Drømmeprinsen. Etter forestillingen blir det anledning til å hilse på Pulverheksa i kulturhusets foajé.

Urpremiere på Riksteatrets scene i Nydalen, Oslo 29. mars 2017.
Turnépremiere i Gjøvik 20. april 2017. På turné vår og høst 2017.

Med Maj Britt Andersen, Janne Starup Bønes, Jørn Morstad og Haakon Strøm.
Regissør: Ivar Tindberg. Komponist: Geir Holmsen. Scenograf: Christine Lohre.
Dukkedesigner: Grete Larssen.

For mer informasjon eller intervjuavtaler, kontakt oss gjerne.

Les mer om forestillingen
Last ned foto og video

Kontaktinfo

 • Mette Hægeland Blom

  Informasjonssjef og pressekontakt

  mhb@riksteatret.no
  915 91 105
 • Helge Rekdal

  Informasjonsrådgiver og pressekontakt

  rekdal@riksteatret.no
  984 01 411