Litt av et komediepar!

Teaterkomedien Litt av et par! med Sven Nordin og Nils Vogt i hovedrollene skal besøke 52 steder med Riksteatret, og kulturhus over hele landet melder nå om "utsolgte hus" og "få billetter igjen".

Teaterkomedien Litt av et par! med Sven Nordin og Nils Vogt i hovedrollene skal besøke 52 steder med Riksteatret, og kulturhus over hele landet melder nå om "utsolgte hus" og "få billetter igjen".

Et velopplagt komedieteam med Nils Vogt og Sven Nordin i spissen gleder seg til å reise landet rundt med Neil Simons teaterklassiker The Odd Couple, som i Riksteatrets norske oversettelse har fått navnet Litt av et par! Regien er ved Kim Haugen og scenografien er ved John-Kristian Alsaker. Det er 14 år siden Nils Vogt og Sven Nordin stod på en teaterscene sammen.

Felix (Nils Vogt) blir kastet ut av sin kone, og i sin fortvilelse oppsøker han sin gode venn Oscar (Sven Nordin) og ber om å få bo hos ham. Oscar har stor leilighet, mange venner og liker å spille poker og hygge seg – mens Felix er pedant og hypokonder, har støv på hjernen og vil gjerne gjøre om på alle rutiner hos Oscar.

Denne prisbelønte komedien har vært på teaterplakater over hele verden. Ikke minst er det mange som har sett filmversjonen med Jack Lemmon og Walter Matthau i hovedrollene. I Riksteatrets versjon møter du Sven Nordin, Nils Vogt, Jonas Georg Digerud, Camilla Frey, Stein Grønli, Ingolf Karinen og Veronica Salinas i rollene. Litt av et par! er produsert av Riksteatret i samarbeid med Thalia Teater AS. Nils Vogt har oversatt og bearbeidet stykket.

Pressen skriver:

"Det er simpelthen glitrende, avansert og meget morsom verbalkunst de to herrene Nils Vogt og Sven Nordin skal turnévelsigne landet med gjennom mørke høstkvelder." VG (5)

"Presist komediespill med bevissthet om timing” Dagbladet

Turnépremiere i Hamar Kulturhus 7. oktober.

På turné til 52 steder høsten 2014. Spilles på Chat Noir fra 15. januar og i Drammens Teater fra 18. februar 2015.

For presseavtaler eller mer informasjon, kontakt oss gjerne!

Litt av et par!

Kontaktinfo

 • Mette Hægeland Blom

  Informasjonssjef og pressekontakt

  mhb@riksteatret.no
  915 91 105
 • Helge Rekdal

  Informasjonsrådgiver og pressekontakt

  rekdal@riksteatret.no
  984 01 411

Twitter

Følg oss på @riksteatret