Bli med og dans før "Hør'a, dagbok!"

Møt opp 60 minutter før forestillingsstart! Da har du sjansen til å bli med på en dansesession – helt gratis!

Møt opp 60 minutter før forestillingsstart! Da har du sjansen til å bli med på en dansesession – helt gratis!

Her får barna en innføring i hvordan de finner sin indre groove. Barna lærer trinn fra forestillingen og blir bedre kjent med musikken før de entrer teatersalen. Timen er tilpasset barn med og uten erfaring og har en varighet på 20 minutter.

Sammen med oss på turné

Amie Mbye: 10. mars – 29. april 2023

Amie er en norsk-gamisk dansekunster, koreograf og pedagog med base i Oslo og som jobber mellom Oslo, Paris, Barcelona og Dakar. Amie er grunnlegger og medlem av dansekollektive B16, som er et anerkjent dansekollektiv i Streetdancescenen i Norge.

Cesilie Kverneland: 09. mai – 15. mai 2023

Cesilie er en Stavangerbasert dansekunstner som jobber freelance som danser, koreograf og danselærer. Hun har tidligere undervist både store og små i dans ved ulike kulturskoler i Rogaland, Steps Dansestudio, Vågen videregående skole, Universitet i Stavanger, PRODA Rogaland og Den Kulturelle Skolesekken.

Mathilde Marie Eidsvik: 22. mai – 24. mai 2023

Mathilde er en allsidig danser med erfaring fra flere dansestiler. Hiphop-sjangeren ligger henne nærmest og du ser henne ofte på battles i og rundt Oslo. Hun har utdanning fra Flow Dance Acadamy Oslo og underviser barn i alderen 4-11 år i både hiphop og barneballett hver uke.

Info om høstens dansesession blir tilgjengelig fra april.

Les mer om "Hør'a, dagbok!"