Bli med og dans før "Hør'a, dagbok!"

Møt opp 60 minutter før forestillingsstart! Da har du sjansen til å bli med på en dansesession – helt gratis!

Møt opp 60 minutter før forestillingsstart! Da har du sjansen til å bli med på en dansesession – helt gratis!

Her får barna en innføring i hvordan de finner sin indre groove. Barna lærer trinn fra forestillingen og blir bedre kjent med musikken før de entrer teatersalen. Timen er tilpasset barn med og uten erfaring og har en varighet på 20 minutter.

Sammen med oss på turné

Mathilde Marie Eidsvik: 22.08. 2023 - 26.08.2023

Oslobaserte Mathilde er en allsidig danser med erfaring fra flere dansestiler. Hiphop-sjangeren ligger henne nærmest og du ser henne ofte på battles i og rundt Oslo. Hun har utdanning fra Flow Dance Acadamy Oslo og underviser barn i alderen 4-11 år i både hiphop og barneballett hver uke.

Amie Mbye: 28.08. – 01.09.23

Amie er en norsk-gambisk dansekunster, koreograf og pedagog med base i Oslo og som jobber mellom Oslo, Paris, Barcelona og Dakar. Amie er grunnlegger og medlem av dansekollektive B16, som er et anerkjent dansekollektiv i Streetdancescenen i Norge.

(* Amie Mbye er en del av forestillingens kunstneriske team og har utviklet koreografien dere får se på scenen under forestillingen)

Hulda Vestvik: 03.09. – 07.09.23 + 10.09. – 11.09.23

Hulda Vestvik er en streetdanser, koreograf og pedagog fra Verdal. Hun har sin utdanning fra Streetlinjen ved Ballettakademiet i Stockholm, Broadway Dance Center ISVP New York, Flow Dance Education Oslo og Paris.

Hulda har siden 2015 fokusert på undervisning gjennom sitt eget dansestudio Huldance Dansestudio, og har tidligere jobbet hos Raw Dance Studio, Xact dansestudio, Trøndertun, Steinkjer Kulturskole med mer. Som koreograf har Hulda flere ganger jobbet på Turneteatret i Trøndelag og på andre oppsettinger i lokale lag.

Liza Kis: 12.09. – 17.09.23

Liza er bosatt i Molde og flere kjenner henne kanskje igjen fra danseklubben Noise – et sted hun underviser ukentlig. Med lang erfaring fra oppsetninger av større danseshow og som pedagog har hun videreført sin danseglede til både nybegynnere og erfarne dansere i alle aldre - med et fokus rettet mot sjangrene sportsdans, hip hop og jazz-moderne.

Cesilie Kverneland: 18.09. – 23.09.23

Cesilie er en Stavangerbasert dansekunstner som jobber freelance som danser, koreograf og danselærer. Hun har tidligere undervist både store og små i dans ved ulike kulturskoler i Rogaland, Steps Dansestudio, Vågen videregående skole, Universitet i Stavanger, PRODA Rogaland og Den Kulturelle Skolesekken.

Les mer om "Hør'a, dagbok!"