Gjestespill: Samovarteatrets "Vodka, vann og glasnost - en foxtrot for tre"

10. og 11. mars 2014 spiller Samovarteateret forestillingen "Vodka, vann og glasnost - en foxtrot for tre" på Riksteatret i Oslo kl. 19.00.

10. og 11. mars 2014 spiller Samovarteateret forestillingen "Vodka, vann og glasnost - en foxtrot for tre" på Riksteatret i Oslo kl. 19.00.

I år er det 70 år siden befolkningen i Kirkenes ble befridd av russerne etter andre verdenskrig. I 2015 er det 70 år siden resten av Norge ble befridd.I "Vodka, vann og glasnost - en foxtrot for tre" setter Samovarteateret fokus på en del av Norges, for mange, nesten ukjente krigshistorie.

Gjennom samtaler og møter med mennesker som har levd "et langt liv" har Samovarteateret og regissør Bente S. Andersen skapt en forestilling som belyser noen av våre mest eksistensielle spørsmål.

Det handler om å ta valg.
Valg som får konsekvenser.
Valg som gjør at livet ikke alltid blir som man først hadde tenkt.
Det handler også om tro, håp og kjærlighet.
Om hvilke drømmer man har for framtiden som ung, og hvordan disse drømmene påvirkes av samfunnet rundt en.

I forestillingen skildres tre menneskers liv - tre skjebner, tre parallelle historier. Vi møter Gunnar, Vera og Viktor. Historiene fargelegges av musiker Sergey Gromov på trekkspill og sag. De formidles gjennom tekst, dans og nykomponert musikk.

Billettbestilling hos audhild@samovar.no 

Vi håper du finner veien til Riksteatret 10. eller 11. mars! Velkommen til forestilling!