28. og 29. oktober gjør Akershus Teater et gjestespill på Riksteatrets scene i Nydalen med William Shakespeares Like for like.

28. og 29. oktober gjør Akershus Teater et gjestespill på Riksteatrets scene i Nydalen med William Shakespeares Like for like.

En musikalsk komedie om sex, korrupsjon og maktmisbruk

LIKE FOR LIKE byr på et musikalsk lystspill hvor handlingen utspiller seg i en by hvor en leder sliter med å holde orden blant byens innbyggere. Han gir makten til Lederen Angelo som innfører pietistiske og strenge lover. Dette viser seg å være påbud som Lederen selv sliter med å følge. Det oppstår en rekke komiske situasjoner som omfatter alt fra korrupsjon, maktmisbruk og sex. Hør bare: Claudia dømmes til døden for å ha ligget med sin forlovede Julius, og Madam Overkants bordell blir stengt, samtidig som hennes hallik Pompey, blir ansatt i staten som bøddel. Og alt dette mens alle – inkludert Angelo selv – gjør kur til den vakre Apollonus.

Klarer den virkelige Lederen å redde Claudia fra døden, ved å bytte ut Apollonus med Mariana i siste øyeblikk? Eller vil den enfoldige Konstabel Klang, klare å arrestere Lederen for utuktig omgang med en tallerken fikner? Alt vil bli avslørt i komedien LIKE FOR LIKE!

Spilles på Riksteatrets scene i Nydalen

Fre 28. okt kl 19.30. Kjøp billett...
Lør 29. okt kl 19.30. Kjøp billett...