Årets barne- og ungdomsforestilling på turné!

Riksteatret reiser på turné med den spektakulære familiemusikalen Hundre hemmeligheter, som ble kåret til årets beste barne- og ungdomsforestilling under Hedda-prisutdelingen 2014.

Riksteatret reiser på turné med den spektakulære familiemusikalen Hundre hemmeligheter, som ble kåret til årets beste barne- og ungdomsforestilling under Hedda-prisutdelingen 2014.

Jørgen flytter inn i mormors gamle hus sammen med mamma og pappa. Midt i flyttekaoset dukker det opp en boks med påskriften “Må ikke åpnes”. I boksen er det tretten brev, alle adressert til Jørgen. Hvem har skrevet brevene og hvilke hemmeligheter skjuler seg i konvoluttene?  Heldigvis har Jørgen bestevennen Mika. En venn han kan dele alt med.

Etter premieren skrev pressen:
«Teatermagi» Adresseavisen (terningkast 5)
«Sterkt og overbevisende familieteater» Dagbladet (terningkast 5)
«Frydefullt, nydelig og skummelt» NRK
«Mytisk og magisk (…) ei imponerande komplett oppsetting» Klassekampen

Hundre hemmeligheter mottok hele to Hedda-priser denne våren.
”Beste barne- og ungdomsforestilling” og ”Beste audiovisuelle design”.

Hva er det beste med å ha en bestevenn? I forbindelse med turneen, oppfordrer Riksteatret barn over hele landet til å dele foto med tema bestevenn på Instagram merket med #hundrehemmeligheter.

Turnépremiere i Drammens Teater 29. august. På turné til 25 steder før siste forestilling i Halden 27. september.

Hundre hemmeligheter er produsert i samarbeid med Trøndelag Teater, Cirka Teater og Trondheim Voices, og ble spilt på Trøndelag Teater våren 2014. 

Av Anne Marit Sæther og Cirka Teater. Komponist Eirik Hegdal. Regissør Kjersti Haugen og Anne Marit Sæther. Scenograf Gilles Berger. Med Ingrid Bergstrøm, Tor Ivar Hagen, Marianne Meløy, Hans Petter Nilsen, Per-Theodor Paulsen, Sondre Pettersen og Kingsford Siayor. Trondheim Voices: Siri Gjære, Ingrid Lode, Anita Kaasbøll, Heidi Skjerve og Mia Marlen Berg. Figurførere: Kristina Kiberg og Per-Emil Grimstad.

Mer om Hundre hemmeligheter

Kontaktinfo

 • Mette Hægeland Blom

  Informasjonssjef og pressekontakt

  mhb@riksteatret.no
  915 91 105
 • Helge Rekdal

  Informasjonsrådgiver og pressekontakt

  rekdal@riksteatret.no
  984 01 411

Twitter

Følg oss på @riksteatret