Amina Sewalis «Hør’a, dagbok!» utgis som album

Amina Sewali har komponert musikk til sin populære barnebok «Hør'a, dagbok!», og albumet lanseres nå på alle strømmetjenester.

Amina Sewali har komponert musikk til sin populære barnebok «Hør'a, dagbok!», og albumet lanseres nå på alle strømmetjenester.

Vegard Bjørsmo (fra Stjernekamp, BlimE!), Samantha Gurah (fra Stjernekamp og The Book of Mormon) og Hans Magnus Hildershavn Rye (fra bla Matilda, The Book of Mormon og Charlie og sjokoladefabrikken) synger på albumet.

VG kastet terningkast 6 da «Hør'a, dagbok!» av Amina Sewali kom ut på Aschehoug i 2020. Boka har fått Bokslukerprisen og inngår i dag i leseplanen for alle landets 5. klassinger. «Hør'a, dagbok!» kommer også som hiphop-musikal med Riksteatret for hele familien i 2023, en forestilling som åpner øyne, ører og hjerter for hvem vi er i Norge akkurat nå.

Tekstene beskriver Nansi sitt liv på Tøyen. Hun er ikke så god i norsk og får tips om å begynne å skrive dagbok – akkurat som han i En pingles dagbok – og går motvillig med på det. Egentlig har hun annet å gjøre. Nansi drømmer nemlig om å bli Norges største rap-stjerne!

De tre låtene fra musikalen som blir tilgjengelig på strømmetjenester er:

«Første battle» (1. desember 2022)
med Vegard Bjørsmo, Samantha Gurah og Hans Magnus Hildershavn Rye

«Ludo i himmelen» (1. desember 2022) 
med Hans Magnus Hildershavn Rye og Samantha Gurah

«God morgen, Tøyen» (medio januar 2023)
med Samantha Gurah og Hans Magnus Hildershavn Rye

FAKTA
Våren 2023 lager Riksteatret hiphop-musikal for hele familien av «Hør'a, dagbok!». På turné til 75 kulturhus i hele landet. På scenen står Vegard Bjørsmo, Samantha Gurah, Hans Magnus Hildershavn Rye, Kim Fairchild, Marianne Hetland og Emil Rodrigo Jørgensen. Amina Sewali har skrevet melodi og tekst, og dramatisert boken.
Forestillingen passer for alle over 6 år.

Les mer og se turnéoversikt på "Hør'a, dagbok!"

Se og last ned foto, video og animasjon for "Hør'a, dagbok!"

Kontaktinfo

 • Mette Hægeland Blom

  Informasjonssjef og pressekontakt

  mhb@riksteatret.no
  915 91 105
 • Helge Rekdal

  Informasjonsrådgiver og pressekontakt

  rekdal@riksteatret.no
  984 01 411