Billettinformasjon og rabatter

For Riksteatrets forestillinger på turné har vi ulike billettrabatter. Om du er ung, pensjonist, om du kommer med din familie eller er knyttet til en av våre samarbeidspartnere.

For Riksteatrets forestillinger på turné har vi ulike billettrabatter. Om du er ung, pensjonist, om du kommer med din familie eller er knyttet til en av våre samarbeidspartnere.

Billettkjøp

Billetter til Riksteatrets forestillinger formidles og administreres av det enkelte kulturhus. Dersom du har spørsmål rundt billettkjøp, kontakt derfor det aktuelle kulturhuset. Det samme vil gjelde ved refusjon dersom en forestilling blir avlyst.

Rullestol

Har du behov for rullestolplass, ber vi deg kontakte det enkelte kulturhus. For forestillinger i Nydalen, er det trappefri adkomst til rad 1, hvor det også er plasser for rullestol. Ved spørsmål, kontakt oss på billett@riksteatret.no.

Hørsel

Har du behov for teleslynge eller lignende, ber vi deg kontakte det enkelte kulturhus. For forestillinger i Nydalen, har vi teleslynge for rad 7-11. Ved spørsmål, kontakt billett@riksteatret.no.

Vi legger også til rette for plassering av døvetolk ved scenen både på turné i samråd med kulturhusene og for forestillinger i Nydalen. Vi tilbyr tolker egnet forberedelsesmateriell i forkant. Ved spørsmål, kontakt billett@riksteatret.no.

Våre rabatter

Familierabatt

På våre barne- og familieforestillinger gir vi 20% rabatt per billett på ordinær pris, dersom du kjøper 4 eller flere billetter.

Samarbeidspartnerrabatt

Er du tilknyttet én av Riksteatrets samarbeidspartnere, kan du ha rett til inntil 4 rabatterte billetter. For fullstendige vilkår, ber vi deg kontakte samarbeidspartner:

Coop
LO Favør
ARK
Delta
Norsk bibliotekforening
Vi over 60
JOIN

Under 30

Dersom du er 30 år eller yngre, gir vi deg en fast lav pris på 150,- (eks bill avg) på voksenforestillinger. Husk å fremvise legitimasjon ved ankomst spillestedet.

Pensjonist

For pensjonister tilbyr vi 20% honnørrabatt på ordinær pris på våre voksenforestillinger. Husk å fremvise legitimasjon ved ankomst spillestedet.

Skoleklasse

For skoleklasser tilbyr vi en fast lav pris per elev - i tillegg til læreren. Prisen er 120,- (eks bill avg) per billett. Vi minner også om muligheten for å søke om fribilletter via Riksteatrets billettfond, samt våre ulike pedagogiske materiell. Mer informasjon her.

Scenekort

Dersom du er innehaver av et Scenekort, gis det rabatt på inntil 2 billetter. Dersom prisen ikke er synlig ved kjøp på nettet, kan du kontakte spillestedet direkte. Husk å fremvise legitimasjon ved ankomst spillestedet.

Ledsager

Har du Ledsagerbevis, tilbyr vi gratisbillett til deg i følge med en betalende person. Dersom denne kategorien ikke er synlig ved kjøp på nettet, kan du kontakte spillestedet direkte. Husk å fremvise legitimasjon ved ankomst spillestedet.

Velkommen til oss!

KJØP BILLETT TIL VÅRE AKTUELLE PRODUKSJONER