Billettinformasjon og rabatter

Riksteatret er hele landets teater. Vårt mål er å være et teater for alle – uansett hvem du er eller hvor i landet du bor. Vi har mange forskjellige rabattordninger, for at flest mulig skal få muligheten til å oppleve Riksteatret. Håper vi ser deg i teatret!

Riksteatret er hele landets teater. Vårt mål er å være et teater for alle – uansett hvem du er eller hvor i landet du bor. Vi har mange forskjellige rabattordninger, for at flest mulig skal få muligheten til å oppleve Riksteatret. Håper vi ser deg i teatret!

VÅRE RABATTER

Under30

Er du under 30 år, skal teaterbilletten ikke koste deg noe særlig mer enn å gå på kino. Derfor betaler du bare 160,- + billettavgift per billett (gjelder ikke barne- og familieforestillinger). Vi ber deg fremvise legitimasjon sammen med billetten.

Familierabatt

Tre eller flere på teater? Reiser du på teater med familien gir vi deg 20% rabatt på billettene til alle våre barne- og familieforestillinger.

Pensjonist

For pensjonister tilbyr vi 20% honnørrabatt på alle våre voksenforestillinger. Vi ber deg fremvise legitimasjon sammen med billetten.

Samarbeidspartnerrabatt

Er du tilknyttet én av Riksteatrets samarbeidspartnere, får du mulighet til å kjøpe inntil 4 billetter med gode rabatter til alle våre forestillinger. For fullstendige vilkår, ber vi deg kontakte samarbeidspartner sine hjemmesider:

Coop

LOfavør

ARK

Norsk bibliotekforening

JOIN

Skoleklasse

For skoleklasser tilbyr vi en fast lav pris per elev - i tillegg til læreren. Prisen er 120,- (eks bill avg) per billett. Vi minner også om muligheten for lærere om å søke om fribilletter til seg og sin klasse via Riksteatrets billettfond, samt våre ulike undervisningsmateriell. Ved spørsmål, kontakt skole@riksteatret.no.

Scenekort

Dersom du er innehaver av et Scenekort, gir vi deg rabatt på inntil 2 billetter. Dersom prisen ikke er synlig ved kjøp på nettet, kan du kontakte spillestedet direkte. Vi ber deg fremvise legitimasjon sammen med billetten.

Ledsager

Har du ledsagerbevis, tilbyr vi gratisbillett til deg i følge med en betalende person. Dersom denne kategorien ikke er synlig ved kjøp på nettet, kan du kontakte spillestedet direkte. Vi ber deg fremvise legitimasjon sammen med billetten.

HVORDAN KJØPER DU BILLETTER?

Billettkjøp

Billetter til Riksteatrets forestillinger formidles og administreres av det enkelte kulturhus. Dersom du har spørsmål rundt billettkjøp, kontakt derfor det aktuelle kulturhuset. Det samme vil gjelde ved refusjon dersom en forestilling blir avlyst. Du finner kontaktinformasjon til kulturhusene ved å benytte «Finn ditt spillested» på toppen av siden.

Rullestol

Har du behov for rullestolplass, ber vi deg kontakte det enkelte kulturhus (Se «Finn ditt spillested» på toppen av siden). For forestillinger i Nydalen, er det trappefri adkomst til rad 1, hvor det også er plasser for rullestol. Ved spørsmål, kontakt oss på billett@riksteatret.no.

Hørsel

Har du behov for teleslynge eller lignende, ber vi deg kontakte det enkelte kulturhus (Se «Finn ditt spillested» på toppen av siden). For forestillinger i Nydalen, har vi teleslynge for rad 7-11. Ved spørsmål, kontakt billett@riksteatret.no.

Vi legger også til rette for plassering av døvetolk ved scenen både på turné i samråd med kulturhusene og for forestillinger i Nydalen. Vi tilbyr tolker egnet forberedelsesmateriell i forkant. Ved spørsmål, kontakt billett@riksteatret.no.

Velkommen i teatret!