Billettfond

Visste du at du kan søke om fribilletter til din klasse?

Visste du at du kan søke om fribilletter til din klasse?

Takket være midler fra Sparebankstiftelsen DNB kan vi tilby ungdomsskoler, videregående opplæring og folkehøgskoler muligheten for å søke om fribilletter til utvalgte forestillinger.

Hvordan søker du om billetter til forestillinger høsten 2021?

Riksteatrets billettfond

Søk om billetter til Riksteatrets forestillinger.

Søk om billetter..

 

Don Quijote av Miguel de Cervantes

De fleste har hørt om Don Quijote, noen har kanskje en gang sett en film, men de færreste har lest boken. Ikke så rart; den består av 2000 sider med 126 kapitler som hvert er en historie for seg.

I Riksteatrets nye dramatisering av Don Quijote får du komedie på laveste plan og filosofi på høyeste plan, om hverandre. Du får se den ikoniske skikkelsen gyve løs på vindmøller fra en svunnen tid, men du skal også få møte ham sittende i baren på en luguber nattklubb i vår samtid.

Sett deg godt til rette og bli kjent med historiens mest beryktede, aparte og elskede radarpar, Don Quijote og Sancho Panza.

Les mer om Don Quijote

Teaterkonsert Sundfør

Opplev Susanne Sundførs musikalske univers på teaterscenen!

Noen ganger vokser det frem artister som lager så vakker musikk at den oppleves som intenst troverdig for mennesker over hele verden. Susanne Sundfør er en av disse.

Med spektakulære konsertopptredener og musikk som fanger hele opplevelsen av å være menneske, har Susanne Sundfør vokst seg inn i den internasjonale stjernehimmelen og blitt en av våre mest betydningsfulle artister. Nå blir sangene hennes teaterkonsert med noen av landets mest musikalske skuespillere på scenen.

Les mer om Teaterkonsert Sundfør

 

Hvordan søker du om billetter til forestillinger høsten 2021?

Riksteatrets billettfond

Søk om billetter til Riksteatrets forestillinger.

Søk om billetter..

Fribilletter til skoleklasser hadde ikke vært mulig uten vår støttespiller:

 

Sparebankstiftelsen DNB - støtter prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og gir et positivt bidrag til barn og unge. Sparebankstiftelsen DNB driver med filantropi - ikke sponsing. Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet av Gjensidige NOR Sparebank i 2002, og har siden starten bidratt med over 6 milliarder kroner til allmennyttige formål.

www.sparebankstiftelsen.no

Ved spørsmål eller bestillinger kontakt oss gjerne

Julie Vold Bjørkamo

Partner- og formidlingsansvarlig

jv@riksteatret.no
45632264