Billettfond

Riksteatrets billettfond gjør det mulig å dra kostnadsfritt på teater i ditt nærmiljø

Takket være midler fra Statnett og Sparebankstiftelsen DNB kan vi tilby ungdomsskoler, videregående opplæring og folkehøgskoler muligheten for å søke om fribilletter til utvalgte forestillinger.

Søknadsskjema

Benytt vårt søknadsskjema for å søke om billetter til din klasse for våren 2022.
SØK HER

Hedda Gabler

Hva er det i Hedda Gabler, som blir farlig for henne selv og alle hun omgir seg med?

Når regissør Fredrik Longva setter opp klassikeren for Riksteatret, vil han finne ut av hvem Hedda er: "Hva får et menneske til å gjøre de tingene Hedda gjør? Hva får oss mennesker til å være destruktive - overfor oss selv og de rundt oss? Det er jo spørsmål som vi egentlig burde stille mye mer enn det vi gjør. Der opplever jeg at teatret har en unik posisjon i samfunnet. Fordi vi kan stille spørsmål uten nødvendigvis å ha svarene".

Les mer om Hedda Gabler

Mine venner

Surpriseparty fra helvete. Hun har nettopp "gjort det slutt" med bestevenninnen. Henne som hun har delt alt med, fortalt hemmeligheter til og hatet resten av verden med. Hun er rasende. Vel innenfor døren i egen leilighet hører hun stemmer fra soverommet. Der står alle hun har kalt sine venninner. De kommer fra ulike steder, ulike faser av livet. Det er bursdagen hennes, og de gir henne en overraskelsesfest hun aldri kommer til å glemme. Èn etter èn holder de tale: Litt for ærlig. Altfor utleverende.

Monica Isakstuens sjeldne blanding av inderlighet og humor gjør henne til en god forfatter og et fascinerende menneske. På en gjenkjennelig og underholdende måte tør hun snakke om det vi ikke kan si til hverandre, det ingen av oss våger å snakke om når det handler om venner.

Les mer om Mine Venner

Fribilletter til skoleklasser hadde ikke vært mulig uten våre støttespillere:

 

statnett-sort-19px.png

 

STATNETT - er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Statnetts oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap, legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Statnetts verdier er langsiktighet, respekt og fellesskap

www.statnett.no

 

sbs-50px.png

 

Sparebankstiftelsen DNB - støtter prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og gir et positivt bidrag til barn og unge. Sparebankstiftelsen DNB driver med filantropi - ikke sponsing. Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet av Gjensidige NOR Sparebank i 2002, og har siden starten bidratt med over 6 milliarder kroner til allmennyttige formål.

www.sparebankstiftelsen.no

 

 

Er det noe du lurer på angående vårt opplegg for skoler? Ta gjerne kontakt

Julie Vold Bjørkamo

Partner- og formidlingsansvarlig

jv@riksteatret.no
45632264