Billettfond

Visste du at du kan søke om fribilletter til din klasse?

Visste du at du kan søke om fribilletter til din klasse?

Gjennom vårt samarbeid med Statnett – fremtiden er elektrisk og midler fra Sparebankstiftelsen DNB kan vi tilby ungdomsskole og videregående trinn muligheten for å søke om fribilletter til utvalgte forestillinger.

Hvordan søker du om billetter til forestillinger våren 2021?

Riksteatrets billettfond

Søk om billetter til Riksteatrets forestillinger.

Søk om billetter..

"PANG!" av Marius von Mayenburg

Gled deg til en annerledes komedie – politisk satire!

Møt Rolf Pang! Ingenting – absolutt ingenting – kan hindre hans vei til toppen. Han er så utrolig fantastisk at han gjør sin egen fødsel om til en pressekonferanse. Dette utrolig sterke, manipulerende barnet vil opp og fram. Det får han til, godt hjulpet av familie, sosiale medier, fake news og testosteron. Uten ham blir verden dødskjedelig. Kloden kretser rundt ham og Ingenting kan stoppe ham - ikke engang han selv.

Les mer om "Pang"

"Eg snakkar om eg snakkar om det heile tida" - Etter  Camara Lundestad Joofs bok. Regi Kjersti Horn.

"Når folk spør meg hvor jeg kommer fra, misforstår jeg med vilje. Jeg svarer Sandefjord. Og når de spør hvor jeg egentlig kommer fra, så svarer jeg Bodø."

I boken Eg snakkar om det heile tida gis rasisme i Norge et sannhetsvitne. Gjennom en serie historier og betraktninger fra eget liv, skildrer Camara hvordan rasismen har infisert hverdagen og tankene hennes. Hvordan den har endret måten hun beveger seg i verden, og forholder seg til andre mennesker.

Les mer om "Eg snakkar om eg snakkar om det heile tida"

Peer Gynt av Henrik Ibsen

Riksteatret samler noen av landets beste skuespillere i en helt ny versjon av Peer Gynt. Bli med i et spennende møte med Ibsens klassiker – en forestilling for alle, enten du er Ibsen-kjenner eller møter Peer for første gang!

Les mer om Peer Gynt

Digital visning: “HAVBOKA” av Morten A. Strøksnes

Den prisbelønte teaterforestillingen som film! Da pandemien traff Norge, gikk Applaus Scene og Riksteatret sammen om å lage et helt nytt teatertilbud i beste filmkvalitet for alle, som kan sees der folk er – uansett hvor i landet de bor.

Ole Anders Tandberg dramatiserte Morten Strøksnes bestselger om miljøkatastrofen i havet og satte den i scene med Jan Sælid i den eneste rollen. Forestillingen fikk fantastiske kritikker, vant Hedda for beste regi og beste skuespiller og ble sett av publikum over hele landet.

Jan og Ole Anders har nå, sammen med John Christian Rosenlund og noen av de beste folka innen film, gjenskapt denne prisbelønte teaterforestillingen som film.

Les mer om filmatiseringen
Les mer om forestillingen

Hvordan søker du om billetter til forestillinger våren 2021?

Riksteatrets billettfond

Søk om billetter til Riksteatrets forestillinger.

Søk om billetter..

Fribilletter til skoleklasser hadde ikke vært mulig uten våre støttespillere:

 

STATNETT - er ansvarlig for å bygge, drifte og vedlikeholde det norske kraftsystemet. Statnetts oppdrag er å sikre strømforsyningen gjennom drift, overvåking og beredskap, legge til rette for å realisere Norges klimamål, og for verdiskapning for våre kunder og samfunnet. Sammen har vi etablert muligheten for at ungdomsskoleklasser kan søke om fribilletter til Riksteatrets forestillinger.

www.statnett.no

 

Sparebankstiftelsen DNB - støtter prosjekter som skaper engasjement, involverer frivillige og gir et positivt bidrag til barn og unge. Sparebankstiftelsen DNB driver med filantropi - ikke sponsing. Sparebankstiftelsen DNB ble opprettet av Gjensidige NOR Sparebank i 2002, og har siden starten bidratt med over 6 milliarder kroner til allmennyttige formål.

www.sparebankstiftelsen.no

Ved spørsmål eller bestillinger kontakt oss gjerne

Julie Vold Bjørkamo

Partner- og formidlingsansvarlig (engasjement)

jv@riksteatret.no
45632264